Frågor och svar (byalag)

Kommentera på detta inlägg för att ställa frågor och svara på frågor.

This entry was posted in Byalagsfrågor. Bookmark the permalink.

2 Responses to Frågor och svar (byalag)

 1. Karin Sagmar says:

  Hej! Är fibernätet det ända som byalaget engagerar sig i, eller kan man via byalaget få hjälp att få ordning på slingan bakom Hylingevallen?
  Enligt min vetskap ska idrottsföreningen sköta skötsel och underhåll av spåret (får även betalt av kommunen till det). Får till svar att dom gör en översyn 2ggr./år. Hur den ser ut eller hur dom går tillväga vet jag inget om men åtminstone dom senaste 5 1/2 åren har absolut ingenting hänt.
  Drömmen är förstås ett elljusspår men i första hand ordning på underlaget. Med vänlig hälsning Karin Sagmar

  • Mats Myhrman says:

   Som representant för byalaget kan jag ta med denna fråga till årsmötet för byalaget som hålls den 6/4 kl 15.00 i bygdegården.

   Dock kan nämnas att byalaget och fiberföreningen är två olika grupper med olika fokus. Byalaget har visserligen kommit i skymundan till förmån för fiberföreningen, men har inte längre några uppgifter som rör fiber. Dessa uppgifter sköts av fiberföreningen. Det kan väl nämnas att det är skralt med folk som vill engagera sig organiserat i bygden så flera av de som sitter i byalaget sitter även med i fiberföreningen, bland annat jag. Mitt fokus är 99% fiber men jag tar med mig de åsikter som rör byalaget till dessa möten.

   Mvh
   /Mats Myhrman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *