Utskick till medlemmarna med begäran om kontonummer

Denna vecka (19-23 mars 2019) skickar vi ut följande till alla medlemmar (hos de flesta  lägger vi utskicket i brevlådan):

INFORMATION TILL MEDLEMMARNA I VÄSTRA HUSBY FIBER EKONOMISK FÖRENING

Föreningen har byggt ut fibernät och tillhandahållit fiberanslutningar i Västra Husby tätort och på landsbygden i Västra Husby söder om Göta Kanal i samarbete med Söderköpings kommun. Föreningen har ett avtal med kommunen som innebär att nätet ska överlåtas till kommunen efter fem år. Överlåtelsen genomfördes vid årsskiftet 2018-2019. Därefter har föreningen ingen kvarvarande verksamhet och kommer att upplösas i laga ordning, vilket innebär att föreningens stadgar och lagen om ekonomiska föreningar måste följas.

ordinarie föreningsstämma som är planerad till 2019-05-05 kl 17 kommer även förslag till beslut om likvidation av föreningen att tas upp som en extra punkt.

Efter begäran om likvidation övertar likvidatorn styrelsens uppgifter. Likvidationen tar ca 9 månader och det hela avslutas med en likvidationsstämma.

Styrelsen planerar att återbetala den del av medlemmarnas insatser i föreningen som inte har förbrukats för utbyggnaden av fibernätet och som inte behövs för kommande utgifter inklusive kostnader för avvecklingen av föreningen. Denna del av insatsen återbetalas före halvårsskiftet i år. Beloppen för er erlagda insats och den planerade återbetalningen till er framgår av bifogad blankett.

För att kunna skicka information, kallelser och utbetalning behöver vi uppdaterade kontaktuppgifter samt bankontouppgifter. Lämna dessa uppgifter på bifogad blankett senast 31 mars 2019.

Ni kan även ange hur ni vill få information och kallelser, vi använder e-post som standard om vi inte har någon annan uppgift. SMS innebär ett kortfattat meddelande med en länk till hela informationen. Ni kan välja både e-post och SMS. Vanlig post gäller endast när e-post eller sms inte fungerar för er.

Uppgiftsblanketten bifogas i två exemplar, behåll det ena skicka/lämna det andra till oss.

 

Med vänlig hälsning

 

Styrelsen

Västra Husby Fiber ekonomisk förening

 

PS.: Har ni några frågor går det naturligtvis bra att ringa eller kontakta oss på annat sätt!

Vi kommer även att finnas på Gamla hemmet där ni kan lämna blanketten söndagarna 24 och 31 mars kl 10-12

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *